Самолетна екскурзия до Валенсия

дата:

18.06.2021 до21.06.2021-520лв

12.11.2021 до 15.11.2021-520лв

4.12.2021 до 7.12.2021-580лв

Офертата включва:
• Самолетен билет София – Валенсия – София за директен полет на Wizz Air, с включен ръчен багаж до 10кг (40х30х20см);
• 3 нощувки със закуски в хотел 3* в района на Валенсия;
• Застраховка с лимит на отговорност 2000лв;
• Представител на туроператора по време на пътуването.

Офертата не включва:
• Трансфер летище – хотел – летище – 20 евро;
• Трансфер до центъра на Валенсия на третия и четвъртия ден на екскурзията – по 10 евро;

Екскурзоводска беседа за вторият ден на екскурзията за пешеходен турс на Валенсия-25евро

Посещение на града на искусктвата с екскурзовод-20 евро за първи ден на екскурзията,отделно се доплащат входните такси.
• Екскурзия „Гандия и животът на Борджиите“, с включени билет за влак, входна такса и екскурзоводско обслужване на български език – 60 евро;
• Екскурзия до езерото Албуфера, с включени транспорт с туристически автобус, екскурзоводско обслужване на български език и разходка с лодка в езерото – 50 евро;
• Входна такса за Биопарк – 24 евро за възрастен, 18 евро за дете от 3 до 12 ненавършени години;
• Входна такса за Хемисферик – 8.80 евро за възрастен, 6.85 евро дете до 12 ненавършени години;
• Входна такса за Музея на науките – 8 евро за възрастен, 6.20 евро дете до 12 ненавършени години;
• Входна такса за Океанографик – 29.70 евро за възрастен, 22.30 евро за дете до 12 ненавършени години;
• Комбиниран билет за Града на изкуствата с Хемисферик, Музея на науките и Океанографик, валиден 2 дни – 37.90 евро за възрастен, 28.80 евро за дете до 12 ненавършени години.

Програма на пътуването:

1 ден
Излитане от Tерминал 1 на Летище София в 10:45ч. Кацане на Летище Манисес в 13:05ч. Трансфер до хотела (с доплащане). Настаняване.Свободно време или пи желание срещу доплащане  посещение на Града на изкуствата и науките и Океанариума с екскурзовод. В Музея на науките „Принц Филип“ може буквално да се докоснете до науката. В него са представени редица интерактивни изложби, свързани с науката и технологиите. Океанографският музей е най-големият аквариум в Европа, с голямо разнообразие от риби и морски животни, които сякаш плуват около вас и с невероятно шоу с делфини. Нощувка.

2 ден
Закуска. Пешеходна обиколка на историческия център на Валенсия с археологическия център Алмоина, базиликата „Дева Мария на изоставените“, двореца Палау де ла Генералитат Валенсиана, Катедралата, кулата Мигелете, кулата Санта Каталина, площад Пласа Редонда, Централния пазар, Ла Лонха (копринената борса) и други забележителности.

Свободно време илии някоя от допълнителните екскурзии,ако се събере група
Връщане в хотела. Нощувка.

3 ден
Закуска. Свободно време или, по желание и срещу доплащане, посещение на Биопарка – „парче от Африка във Валенсия“ – най-модерният зоопарк в Европа, където оградите на практика са невидими и животните се чувстват в естествената си среда на площ от 100000кв.м.
По желание и срещу доплащане – екскурзия „Гандия и Животът на Борджиите“ с влак. Гандия е градът на Борджиите. Там се намира замъкът от XV век на един от най-известните от тях – Родриго де Борха, по-известен като папа Александър VI. Обиколката включва посещение на историческия център и Херцогския замък, обявен за културно наследство. Той е един от най-важните и емблематични примери за строителна архитектура от периода на валенсианското архитектурно наследство.
По желание и срещу доплащане – екскурзия с автобус до едно от най-големите езера в Испания. Албуфера е дом на много растителни и животински видове, които могат да се видят само там. Освен това е и оризището на Валенсия и родно място на паелята. Разходка с лодка по спокойните води на езерото. Връщане в хотела. Нощувка.

4 ден
Закуска. Свободно време. Трансфер до летището в 09:10ч (с доплащане). Излитане за София в 09:10ч. Кацане в 13:15ч.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.