ПОЧИВКА НА КОСТА БРАВА/ИСПАНИЯ С ПОЛЕТ ОТ СОФИЯ СЪС ЗАКУСКИ И ВЕЧЕРИ

ПОЧИВКА В ИСПАНИЯ КОСТА БРАВА И ВЪЗМОЖНОСТ ЗА БАРСЕЛОНА

дата със седем нощувки:

3.08-10.08.2021г-1099лв

18.09-25.09.2021-923лв

25.09-2.10.2021-769лв

дати с четири нощувки:

3.08-7.08.2021-829лв

21.09-25.09.2021-719лв

28.09-2.10.2021-629лв

дати с три нощувки:

7,08-10,08.2021-599лв

18.09-21,09,2021-569лв

25.09-28.09.2021-509лв

За дата с 4 нощувки,като допълнителни екскурзии ,ще могат да се проведат всички ,които са до Барселона ,Емпуриябрава и Монсерат.

За дати с три нощувки,като допълнителни екскурзии,ще могат да се проведат,само тези ,които са до Барселона.

Офертата включва:
• Самолетен билет София – Барселона – София с Раян ер и Уиз ер, с включени летищни такси и малък кабинен багаж (40х20х25см);
3,4 или 7 (според избрания вариант) нощувки със закуски и вечери на шведска маса (напитки не са включени по време на вечерята) в хотел Реймар 3* в Малград дел Мар з датите през август и

Настанване в хотел Tropic Park**** на първа линия за датите през септември.
• Водач от туристическата агенция по време на пътуването (при минимум 15 човека).

Офертата не включва (задължително доплащане):
• Курортна такса – 2 евро на ден.

Допълнителни услуги (доплащане към туроператора):
• Трансфер летище – хотел – летище – 40 евро (хотелът е на около 50км от летището);
• Допълнителен багаж ръчна чанта (55х40х20см) – от 20 до 30 евро;
• Настанване в хотел Tropic Park**** на първа линия:
– 120лв за пакета с 4 нощувки:
– 210лв за пакета със 7 нощувки;
• Посещение на Магическите фонтани – 30 евро;
• Еднодневна екскурзия до Барселона – 40 евро;
• Еднодневна екскурзия до Барселона, парка Гюел, Монджуик и Цитаделата – 45 евро/с включен билет за парка Гуел/;
• Еднодневна екскурзия до Княжество Андора – 45 евро;
• Полудневна екскурзия до Монсерат – 40 евро;
• Еднодневна екскурзия до Емпуриябрава и Лорет дел мар и свободно време за плаж – 40 евро;
• Входни такси за посещаваните обекти.

Програма на пътуването и информация за хотелите:

Програма с 4 нощувки
1 ден
Полет от София до Барселона в 06:10ч. И кацане в 8:10ч в БарселонаПосрещане на
групата на летището в Барселона в 18:10ч. Трансфер (доплаща се) до Коста Брава (Санта Сусана). Настаняване в хотела. Свободно време .Вечеря. Нощувка.

2 ден
Закуска. Допълнителна екскурзия до Барселона (доплаща се). Посещение на парка Гюел ,който се е превърнал в един от символите на Барселона. Посещение на хълма Монджуик, за да разгледаме спортните съоръжения използвани за Олимпийските игри през 1992г. Посещение на парка Цитаделата, в който се намират Зоологическата градина, Водната каскада един прекрасен фонтан и Триумфалната арка. По желание – посещение на стадион Камп Ноу. Свободно време. Връщане в хотела. Нощувка.

3 ден
Закуска. Еднодневна екскурзия до Барселона. В този ден ще тръгнете по Стъпките на Гауди (екскурзия по желание и срещу доплащане,) – геният на съвременната архитектура, който преобръща представите за пространство. За него ъгли не съществуват – всичко е овали. Обиколката започва с разглеждане на катедралата Саграда Фамилия (отвън) – най-грандиозният проект на Гауди, който е започнат преди повече от 100г и ще бъде завършен най-вероятно през 2026г. Ще преминете през една от най-луксозните улуци в Барселона, Пасаж де Грация, където се намират две от творенията на Гауди – Каса Мила и Каса Батльо. Разходката продължава към площад Каталуня, от който ще се отправите към Готическия квартал – най-старата част на града, където може да седнете в някое от заведенията, за да отпочинете и да обядвате. Ще видите и катедралата „Свети Еулалия“. Атмосферата е впечатляваща – така наречените улици са широки, колкото да мине една кола, но за това пък почти след всеки ъгъл ви посреща някой площад; може би в тази част на града площадите са почти колкото улиците. Сградите са каменни, сиви, високи и създават усещането, че сте попаднали в машина на времето.

Разходката продължава по улица Ла Рамбла – едно от най-оживените места в града, пешеходна зона с множество заведения и сергии със сувенири, дълга около 1.5км, започваща от площад Каталуния и завършваща във водите на Средиземно море, над които гордо се извисява статуята на Христофор Колумб, висока 40м, на която може да се качите срещу допълнителна такса, за да погледнете Барселона отвисоко. Посещение на мола, а, по желание и срещу доплащане, и на Аквариума – един от най-големите в Европа, с огромни стъклени тунели. Разходката продължава до площад Испания, където се намира Арена де Торос, на която до не толкова отдавна се провеждат кориди, но тъй като в Каталуния коридите вече са забранени, в момента е превърната в огромен мол. Ще видите също тъка и Венецианските кули. Свободно време в Барселона. Връщане в хотела. Нощувка.

4 ден
Закуска. Свободно време за плаж или допълнителна екскурзия с доплащане до планината и едноименния манастир Монсерат. Едно от най-посещаваните места в област Каталуния, където се съхранява статуята на черната дева. Връщане в хотела вечеря. Нощувка.

5 ден
Закуска. Трансфер до летището в 05:30ч Полета е в 08:50ч и каца в София в 12:45ч българско време.

Програма със 7 нощувки
1 ден
Полет от София до Барселона в 06:10ч. И каца в 8:10 в Барселона.Посрещане на групата на летището в Барселона . Трансфер (доплаща се) до Коста Брава (Санта Сусана). Настаняване в хотела. Вечеря. Нощувка.

2 ден
Закуска. Свободно време за плаж. По желание нощна панорамна обиколка на Барселона, както и посещение на Магическия фонтан. Връщане в хотел късно вечерта. Нощувка.

3 ден
Закуска. Свободно време или еднодневна екскурзия с доплащане до Княжество Андора – малка страна в Югозападна Европа, разположена между Франция и Испания в източната част на Перинеите. Андора е зона за безмитна търговия, поради което много туристи идват тук, за да се разходят по магазините и да направят своите покупки. Туристическа програма и разходка в столицата Андора ла Вела. Връщане в хотела вечеря. Нощувка.

4 ден
Закуска. Допълнителна екскурзия до Барселона (доплаща се). Посещение на парка Гюел, който се е превърнал в един от символите на Барселона. Посещение на хълма Монджуик, за да разгледаме спортните съоръжения използвани за Олимпийските игри през 1992г. Посещение на парка Цитаделата, в който се намират Зоологическата градина, Водната каскада един прекрасен фонтан и Триумфалната арка. По желание – посещение на стадион Камп Ноу. Свободно време. Връщане в хотела. Нощувка.

5 ден
Закуска. Еднодневна екскурзия до Барселона.В този ден ще тръгнете по Стъпките на Гауди (екскурзия по желание и срещу доплащане,) – геният на съвременната архитектура, който преобръща представите за пространство. За него ъгли не съществуват – всичко е овали. Обиколката започва с разглеждане на катедралата Саграда Фамилия (отвън) – най-грандиозният проект на Гауди, който е започнат преди повече от 100г и ще бъде завършен най-вероятно през 2026г. Ще преминете през една от най-луксозните улуци в Барселона, Пасаж де Грация, където се намират две от творенията на Гауди – Каса Мила и Каса Батльо. Разходката продължава към площад Каталуня, от който ще се отправите към Готическия квартал – най-старата част на града, където може да седнете в някое от заведенията, за да отпочинете и да обядвате. Ще видите и катедралата „Свети Еулалия“. Атмосферата е впечатляваща – така наречените улици са широки, колкото да мине една кола, но за това пък почти след всеки ъгъл ви посреща някой площад; може би в тази част на града площадите са почти колкото улиците. Сградите са каменни, сиви, високи и създават усещането, че сте попаднали в машина на времето.

Разходката продължава по улица Ла Рамбла – едно от най-оживените места в града, пешеходна зона с множество заведения и сергии със сувенири, дълга около 1.5км, започваща от площад Каталуния и завършваща във водите на Средиземно море, над които гордо се извисява статуята на Христофор Колумб, висока 40м, на която може да се качите срещу допълнителна такса, за да погледнете Барселона отвисоко. Посещение на мола, а, по желание и срещу доплащане, и на Аквариума – един от най-големите в Европа, с огромни стъклени тунели. Разходката продължава до площад Испания, където се намира Арена де Торос, на която до не толкова отдавна се провеждат кориди, но тъй като в Каталуния коридите вече са забранени, в момента е превърната в огромен мол. Ще видите също тъка и Венецианските кули. Свободно време в Барселона. Връщане в хотела. Нощувка.

6 ден
Закуска. Свободно време за плаж или допълнителна екскурзия с доплащане до планината и едноименния манастир Монсерат. Едно от най-посещаваните места в област Каталуния, където се съхранява статуята на черната дева.Връщане в хотела вечеря. Нощувка.

7 ден
Закуска. Свободно време или по желание еднодневна екскурзия (доплаща се) до Емпуриябрава. Често наричан „Испанската Венеция“, градът първоначално е построен върху блато и е луксозна туристическа дестинация за богатите и привилегированите на брега на Коста Брава. Той е едно от най-големите яхтени пристанища в света с повече от 40км плавателни канали. Всеки може самостоятелно да си наеме моторна лодка и да се разходи из красивите канали на Емпуриябрава. Свободно време за плажа. Отпътуване в късния следобед за хотела, като на връщане минаваме през Лорет дел Мар, един от най-предпочитаните испански курорти. Връщане в хотела. Нощувка.

8 ден
Закуска. Трансфер до летището в 05:30ч Полета е в 08:50ч и каца в София в 12:45ч българско време.

Информация за хотелите
Hotel Reymar 3* се намира само на 50 метра от плажа Малграт де Мар и предлага всичко необходимо за една забавна и весела ваканция. Тук можете да се разхладите в басейна, да се отпуснете на терасата на бара и да поиграете с приятели в залата за игри. Преди да се отдадете на приключения, можете да започнете деня си с питателна и здравословна закуска на шведска маса. За обяд и вечеря можете да се върнете в ресторанта на Reymar и да разпуснете на голямата слънчева тераса в автентичен средиземноморски стил. През деня можете да се възползвате максимално от удобното разположението на хотела на самия плаж. Можете да плувате в Средиземно море, да се насладите на разнооразието от водни спортове и развлечения, който районът предлага, или да се отпуснете на пясъчните плажове и да се любувате на прекрасната гледка.

Хотел Tropic Park 4* се намира на 50 метра от плажа Малграт де Мар, на 400 метра от центъра и жп гарата. Разполага с четири басейна, фитнес зала, сауна и стаи със сателитна телевизия. Единият от басейните е на покрива и предлага великолепна гледка към Средиземно море. Има и друг голям открит басейн, закрит отопляем басейн и детски басейн. Просторните, климатизирани стаи са с балкон с изглед към морето, градината или басейна. Всяка стая има самостоятелна баня и минибар. Бюфет-ресторантът на хотел Tropic Park предлага селекция от традиционна и интернационална кухня, както и кухня на открито.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.