ПОСРЕЩАНЕ НА НОВА ГОДИНА В ПАРИЖ

САМОЛЕТНА ЕКСКУРЗИЯ ДО ПАРИЖ ОТ СОФИЯ ЗА ПЕТ ДНИ

Програма на пътуването:
1 ден-28.12
Полет от летище София, Терминал 2 в 19:20 и кацане в Париж/Бове 21:20ч. Посрещане на летището от представител на фирмата. Настаняване в хотела. Нощувка.
2 ден-29.12
Закуска. По желание и срещу доплащане – Пешеходна разходка при Триумфалната арка на Наполеон, след което ще продължим с разходката си по най-известният им булевард Шанз- Лизе, ще минаваме покрай Елисейският дворец, Малкият и Големият дворец ,след което ще продължим към Латинският квартал ,ще видим Пантеона, Сорбоната ,както и Люксембургската градина. Ще продължим към мястото, където е основан Париж, а именно островите Сите. Там ще видим Катедралата Нотр Дам, Съдебната палата и Кметството. Свободно време за обяд. Посещение (по желание и с доплащане) на Лувъра, градините Тюйлери, Лувъра и площад Конкорд.Връщане в хотела. Нощувка.
3 ден -30.12
Закуска. По желание и срещу доплащане – обиколка на централната част на Париж в която ,ще разгледаме отвън Лувъра, кметството, Нотр дам, Операта, площад Вандом, площад Конкорд, Сената, Мадлената, Домът на инвалидите, Марсово поле и свободно време за изкачване на Айфеловата кула (с включено изкачване с асансьор до вторият етаж, за третия етаж се доплащана място). Свободно време .Нощувка.
4 ден-31.12
Закуска. Свободно време в центъра на Париж или по желание и срещу доплащане – полудневна екскурзия до Версай и Версайските градини с включена билет за двореца. Тръгването е рано сутринта в 8:30ч от хотела.Врищане след обяд около 15:00ч.Свободно време и подготовка за посрещане на нова година.

Вечерта по желание срещу доплащане Празнична вечеря.Нощувка

5 ден-01.01.2021

Закуска.Свободно време и трансфер от хотела до летище Бове в 18:00ч
Полетът е в 21:55ч и каца в София в 01:40ч българско време.

Офертата включва:
• Самолетен билет София – Париж – София на Уиз ер, с включен 10кг ръчен багаж (40х25х20см);
• 4 нощувки със закуски в хотел 3 * в централната част на Париж
• Водач от туристическата агенция (при група над 15 човека).
Офертата не включва (задължителни доплащания):
• Такса престой във Франция – 4 евро на ден (доплаща се към туроператора, при сключване на договора).

Допълнителни услуги и мероприятия (по желание и с доплащане към туроператора):
• Трансфер летище – хотел – летище – 40 евро за възрастен (над 4г);

Празнична Гала вечеря на 31.12.2021г ,ще е около 90евро,но се потвърждава,след 1.12.2020г цената за ресторанта
• Вечерно посещение на Монмартър, Мулен Руж и Трокадеро – 25 евро за възрастен, 20 евро за дете от 4 до 11г;
• Туристическа програма на Париж , с включен билет за Айфеловата кула (до втори етаж с асансьор) – 45 евро за възрастен, 30 евро за дете от 4 до 11г; билет за изкачване до третия етаж на Айфеловата кула – 55 евро за възрастен, 35 евро за дете от 4 до 11г (при минимум 15 човека);
• Пешеходна обиколка на островите Сите, Дефанс и Триумфална арка – 25 евро за възрастен, 20 евро за дете от 4 до 11г (при минимум 15 човека);
• Разходка до Лувъра и съдействие за влизане в музея,както и музеят Орсе-10 евро за водач.
Трансфер за посещение на Дисниленд – 35 евро (при минимум 4 човека); Като за клиентите,който желаят Дисни ленд ,ще бъде посетен в ден 3ти от програмата,а ако желаят Туристическа програма с Айфеловата кула,ще им бъде преместена в 4 ден от 12:00ч,след Версай.
• Полудневна екскурзия до двореца Версай с екскурзовод, с включени транспорт и входна такса за двореца – 50 евро за възрастен, 35 евро за дете или младеж до 26г (при минимум 10 човека).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.