Дубай за пет дни

Програма

11.01.2022 до 15.01.2022-1380лв

8.02.2022 до 12.02.2022-1380лв

1.03.2022 до 5.03.2022-1460лв

8.03.2022 до 12.03.2022-1480лв

Часове на полетите с Уиз ер

София-Дубай 12:10 ч.каца в 19:05 ч

Дубай -София излита 21:00ч каца 00:35ч

Ден 1:

Пристигане на летището в Дубай и посрещане от представител на фирмата на Български език. Трансфер до хотела. Настаняване. Вечеря Room service (По желание: 30лв/ на човек).

Ден 2:

06.30-10.00: Закуска

09.00-14.00: Полудневен тур на нов Дубай на Български език +посещение на Рамката по време на тура, с последна спирка Дубай мол (По желание: 120лв/ на човек)

Този тур ще ви даде възможност да се запознаете отблизо с новите проекти на Дубай, и да проследите развитието на града от малко рибарско градче до световен мегаполис, за по-малко от 30 години. От хотела ще се отправите към мегапроекта Дубай Марина. Ще видите най-високата жилищна сграда в света – Princess Tower, както и усуканата на 360 градуса Cayan Tower, докато си правите снимки с модерните и луксозни яхти, пуснали котва в Марината.

Вашият тур ще продължи през един от най-скъпите райони в Дубай – Джумейра, където ще видите къде живеят местните жители и луксозните им къщи. Пътят ви ще премине през най-големия булевард на града и Финансовия център, за да достигнете до най-новия символ-емблема на Дубай – Рамката. Уникланият по своята архитектура небостъргач се намира на условната граница между старата и новата част. Качвайки се на 150-метровата площадка ще имате възможност да си направите снимки, както с новата част и небостъргачите, така и със старата: старите сгради и Dubai Creek.
Турът завършва в Дубай мол, където можете предварително да си изберете часове на качване с различни такси (без трансфер на връщане, към хотела, което възлиза на около 5 – 6 евро на човек).

По желание, (без трансфер на връщане):

15.00: Качване на Бурж Кхалифа по светло: 105лв/ на човек

Посещение на аквариума: 65лв/ на човек

19.00: Вечеря в Дубай мол с гледка към фонтаните (По желание: 70лв/ на човек)

Ден 3:

06.30-10.00: Закуска

09.00-14.00: Арабска приказка (Тур на стария Дубай) със свободно време на пазарите, обяд в традиционен ресторант и БОНУС посещение на традиционна местна къща и чаша арабско кафе: (По желание: 125лв/ на човек)

Ще имате възможност да се запознаете със стария поминък на местно население, да се разходите из малките улички на най – старите пазари в ОАЕ – пазарът за подправки, пазарът за злато и текстилния пазар. Ще преминете от единия край на Дубай до другия по канал Крийк с най – стария транспорт на територията на персийския залив – абра. Предвидено е време за обяд в традиционен местен ресторант с романтична гледка към канала Крийк.
След това ще се разходите в един от любимите региони в Дубай – Бастакия. Бастакия е регион, известен сред арт средите на ОАЕ с няколко музея на територията на Бастакия. Ще спрете да си починете в музея на кафето и ще имаме възможност да пробвате традиционно арабско/етиопско или турско кафе. Ще се разходите из множеството малки криволичещи улички в комплекса, заобиколени от традиционни реновирани постройки. След това се отправяте към региона Ал Сиф. Най – новата перла в короната на Стария Дубай. Региона е известен сред местното население като място за пазар, романтична разходка и спиращи дъха гледки към плавателния канал Крийк.

15.00-17.00: Посещение на най-голямото Виенско колело в света Ain Dubai, с еднопосочен трансфер (По желание: 90лв/ на човек)

Свободно време за разходка на Bluwaters и JBR

18.00/30-22.30: Круиз с луксозна яхта по Дубай Марина с трансфери и вечеря от 5* хотел (По желание: 160лв/ на човек)

 Насладете се на величеството на Марината в Дубай с този вечерен круиз. Традиционна арабска галера ще ви разходи през уникалния изкуствен канал, оформящ Марината в Дубай. Снимайте се с всеки един от небостъргачите, докато лодката минава бавно покрай сградите. Вижте едни от най-скъпите яхти в света, пуснали котва в Дубай Марина, докато се наслаждавате на традиционна вечеря.

Ден 4:

06.30-10.00: Закуска

09.00-12.00: Miracle Garden – Посещение на най-голямата градина с естествени цветя в света: билет+трансфер+гид: (По желание: 90лв/ на човек)

ИЛИ

09.00-13.00: Посещение на Експо Дубай

  • По желание билет: 55лв/ на човек

  • По желание: двупосочни трансфери: 65лв/ на човек

  • По желание билет+ двупосочни трансфери: 105лв/ на човек

14.30-21.30: Сафари в пустинята с трансфери и вечеря (По желание: 130лв/ на човек)

 Задължителна дестинация за всеки посетител на Дубай е Арабската пустиня и емблематичното сафари в нея. Насладете се на вълнуваща арабска вечер, потопете се в традициите и културата на коренните жители на Дубай: бедуините.
Турът започва от вашият хотел. Вашият шофьор ще ви очаква в лобито, откъдето ще се отправите към емблематичната „червена пустиня“, известна с червения си пясък и големи дюни. Ще имате възможност да се насладите на дрифт-шоу, препускайки през дюните, за да достигнете средата на пустинята, където ще спрете на подбрано място, за да си направите най-красивите снимки. Насладете на прекрасния залез, яздете камили, опитайте традиционно арабско наргиле. Вечерта включва богата вечеря под звездите, както и традиционна шоу програма.

Ден 5:

06.30-10.00: Закуска

07.30Трансфер до летището в Дубай (Флай Дубай)

Опции за допълнителни екскурзии за пътуващи с Уиз Еър:

15.00-19.00: Тур на Палмата, с включено посещение на “The View”, свободно време в хотел Атлантис (По желание, посещение на аквариума: 65лв/ на човек), наблюдаване на залеза от Палмата и фото спирка с Бурж Ал Араб, последна спирка The Pointe (По желание: 125лв/ на човек)

Турът е насочен  към Осмото чудо на света: изкуственият остров Палмата. Ще преминете по „стъблото“, за да достигнете най-новия комплекс The Pointe, откъдето се открива прекрасна гледка към емблематичния хотел Атлантис. Ще направите фото спирка за снимки.след което се отправяте към друг от символите на Дубай откъдето стават най-хубавите снимки – към емблемата на Дубай: свръхлуксозният хотел Бурж Ал Араб.

Трансфер до летището в Дубай (Уиз Еър).

Офертата включва:
• Самолетен билет: София – Дубай – София;
• 4 нощувки със закуски в хотел;
• Посрещане на летището от представител на фирмата на български език;
• 24/7 обслужване на български език от местен екскурзовод;
• Водач от агенцията по време на пътуването (при над 15 записани туриста);
• 10% туристически данък, 10% такса „Обслужване“ и 5% ДДС.

Офертата не включва (доплащанията са към туроператора):
Туристическа такса Дирхам, в зависимост от категорията на хотела – за хотел 3* – 5лв на вечер; за хотел 4* – 10лв на вечер (задължително доплащане);

• Трансфер летище – хотел – летище – 60лв;
• Втори ръчен багаж до 10кг (55x40x20см) – 50лв в посока (заявява се при сключване на договора);

Офертата не включва:

*Вечеря Room service (По желание: 30лв/ на човек)

*Полудневен тур на нов Дубай на Български език +посещение на Рамката по време на тура, с последна спирка Дубай мол (По желание: 120лв/ на човек)

* Качване на Бурж Кхалифа по светло: 105лв/ на човек

*Посещение на аквариума: 65лв/ на човек

*Вечеря в Дубай мол с гледка към фонтаните (По желание: 70лв/ на човек)

*Арабска приказка (Тур на стария Дубай) със свободно време на пазарите, обяд в традиционен ресторант и БОНУС посещение на традиционна местна къща и чаша арабско кафе: (По желание: 125лв/ на човек)

* Посещение на най-голямото Виенско колело в света Ain Dubai, с еднопосочен трансфер (По желание: 90лв/ на човек)

*Круиз с луксозна яхта по Дубай Марина с трансфери и вечеря от 5* хотел (По желание: 160лв/ на човек)

*Miracle Garden – Посещение на най-голямата градина с естествени цветя в света: билет+трансфер+гид: (По желание: 90лв/ на човек)

*Сафари в пустинята с трансфери и вечеря (По желание: 130лв/ на човек)

*Тур на Палмата, с включено посещение на “The View”, свободно време в хотел Атлантис -125лв

Задължително за влизане в Дубай се изисква ПСР тест.

Валиден международен паспорт минимум 6 месеца

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.