САМОЛЕТНА ЕКСКУРЗИЯ ДО БРАТИСЛАВА С ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ВИЕНА

ДАТИ СА СПОРЕД ЖЕЛАНИЕТО НА КЛИЕНТА ПРИ МИНИМУМ 4 ЧОВЕКА!!!!


Първи ден

Отпътуване от летище София от Терминал 1 в 06:35ч и кацане в Братислава в 07:05ч местно време. Посрещане на летището от представител на фирмата. Отпътуване за центъра на Братислава за кратка туристическа обиколка на Кралицата на Дунава ,ще се разходим на Хвиездеславовият площад на който се намира старата опера , ще преминем през старата част на града и ще достигнем до Братиславският замък . Свободно време. Настаняване в хотела. Нощувка.

Втори ден
Закуска. Отпътуване за Виена или аутлет Пандорф. По обяд пристигане във Виена и по желание – доплащане за панорамна автобусна обиколка на града с екскурзовод до Ринга – булевардът, който обхожда историческия център на града, построен на мястото на средновековните крепостни сетни. Рингът е дълъг 6.5км и на него се намират най-представителните сгради на Виена: Операта – изключително красива сграда, построена в стил френски ренесанс; Мария-Терезия с двете сгради близнаци – Двореца Белведере (отвън), Парламента, Кметството, Университета, сградата на Виенската борса – една от най-старите в света; Пешеходна разходка в центъра на Виена – Хофбург, ул. Грабен с Колоната на чумата и, разбира се, готическата катедрала „Св. Стефан“ – символът на Виена, нейната най-величествена и уникална постройка. След обяд посещение на Пратера. Отпътуване за Братислава и настаняване в хотела за нощувка.

Трети ден

Закуска. В 05:00ч трансфер до летището – полет Братислава – София, излита в 07:40 ч, каца в София в 10:10ч българско време.

Офертата включва:
• Полет с АК Wizz Air – София – Братислава – София с 10кг малък салонен багаж (55х40х23см);
2 нощувка със закуски в хотел 2/3* в Братислава;
• Кратка туристическа обиколка на Братслава;
• Представител от туроператора по време на екскурзията при минимум 15 човека
• Медицинска застраховка.

Офертата не включва:
• Градска такса – 3 евро за нощувка на човек (задължително доплащане);
• Трансфер от летището в Братислава -10 евро;
• Трансфер от центъра до Братислава до летището – 10 евро;
Еднодневна екскурзия до Виена с екскурзовод на български език-55 евро

Или посещение на аутлет Пандорф във втори ден от екскурзията -30 евро
• Разходи от личен характер.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.