БРЮКСЕЛ АМСТЕРДАМ ХАГА РОТЕРДАМ ОТ СОФИЯ

БРЮКСЕЛ АМСТЕРДАМ ХАГА РОТЕРДАМ ПРЕЗ ПРОЛЕТТА

дати:

25.06.2021 до 28.06.2021-760лв

29.10.2021 до 1.11.2021-780лв

19.11.2021 до 22.11.2021-720лв

Първи ден
Полет от терминал 1 от летище София полета е в 6:20ч и кацане в Брюксел в 8:15ч посрещане от представител на фирмата и отпътуване за центъра на Брюксел.Туристическа обиколка на столицата на Белгия ,която е седалище на множество международни организации. Разходка в сърцето на града – главният площад, на който се намират Къщите на гилдиите и Кралската къща,символа на Брюксел-Манекана пиш. Белгийският кралски музей за изящни изкуства и кралският дворец в Брюксел, който е официалната резиденция на краля на Белгия. Свободно време около 2 часа и отпътуване за Холандия.Късно вечерта към 21:00ч пристигане в района на Амстердам,настаняване в хотела.Нощувка.

Втори ден
Закуска Свободно разглеждане на Амстердам или срещу доплащане пешеходен тур с екскурзовод на града ,като ще видим площад Дам и Кралският дворец ,новата и старата църква.В Амстердам ,се намира и най -големият мусей на Ван Гог,къщата на Ане Франк,както и квартала Де Вален или тъй нареченият квартал с !ервените фенери, като в края не туристическата обиколка има възможност срещу доплащане да се качите на корабче по каналите на Амстердам или просто да се разходите в столицата на Нидерландия.След обяд възможност за посещение на градините Койкенхоф/работят след 21.03/Връщане в хотела късно вечерта.

Трети ден
Закуска.Сутринта отпътуване за Хага.Тук ще видим замъка който още през 13 век един граф строй за седалище на правителството на страната и резиденция на кралското семейство. В Хага ще видим и седалището на Международният съд.След като разгледаме историческият център на града ,ще имаме свободно време около 2 часа.След коет се отправяме към Ротердам-вторият по големина град в Нидерландия.Тъй като този град след втората световна война е почти изцяло унищожен сега сградите на града са построени в изцяло нов,модерен и съвременнне стил:високи стъклени модерни.Символ на града е Мостът Еразъм, който свързва северната и южната му част. На юг са изградени едни от най-високите, красиви и модерни постройки в Холандия. Този район е т.нар. „sky line“ на Ротердам. Там ще видим плаващи павилиони и не само тъй като по каналите на Ротедам има и плаващи дървета. Като се по разходим из града ,ще имаме и свободно време около 2 часа и отпътуваме за Брюксел-Шарлероа.Нощувка

Четвърти ден
Трансфер до летището в 6:00ч тъй като полета е в 8:50ч каца в София на Терминал 1 в 12:25ч българско време.

Цената включва:
*самолетен билет София Брюксел София,с включен 10кг ръчен багаж 40-20-30см
*2 нощувки със 2 закуски в Района на Амстердам или Утрехт в хотел 2/3
* 1 нощувка в района на Брюксел
*представител на туристическата агенция по време на екскурзията

Цената не включва:
Втори ръчен багаж с размер 55 40-20см-65 лв в двете посоки/заявава се и се заплаща при сключване на договора/
Трансфер от летището до Брюксел и обратно-40 евро
Туристическа обиколка в Амстердам с екскурзовод-25 евро
Корабче в Амстердам-20 евро
Посещение на Градините Койкенхоф/работят след 21.03/с включен билет-40 евро
Туристическа обиколка в Ротердам и Хага-40 евро
Туристическа обиколка в Брюксел-20 евро
Такси за музей и корабчета.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.