БУДАПЕЩА ВИЕНА БРАТИСЛАВА БЕЛГРАД

БУДАПЕЩА ВИЕННА БРАТИСЛАВА БЕЛГРАД

18.05.2022 до 22.05.2022г-469лв

30.11.2022 до 4.12.2022-469лв

 

 1 Ден 
Отпътуване в в  02:00ч от Плевен пред жпг ,5:00 от София по посока Будапеща/780км/.Пристигане в Будапеща около 17:00чНастаняване в хотела по желание вечерна разходка с корабче по река Дунав.

2 Ден 
Закуска.Панорамна обиколка с автобус: мостовете на р. Дунав, Парламента, Площада на героите, Рибарските кули, Двореца, Църквата Св. Матияш. След това пешеходна разходка по най-красивата улица на Будапеща: Ваци. Свободно време и около 16:00ч отпътуване за Виена/245км/.Настаняване в хотела около 20:00ч.По собствено желания може да се разходите до Пратера,хотела се намира до увеселителният парк. Нощувка.

3 Ден 
Закуска.Панорамна автобусна обиколка на града с екскурзовод до Ринга – булеварда, който обхожда историческия център на града, построен на мястото на средновековните крепостни сетни. Ринга е дълъг 6.5км и на него се намират най-представителните сгради на Виена: Операта – изключително красива сграда, построена в стил френски ренесанс; Мария-Терезия Парламента, Кметството, Университета, сградата на Виенската борса – една от най-старите в света; Пешеходна разходка в центъра на Виена – Хофбург, ул. Грабен с колоната на чумата и, разбира се, готическа катедрала „Св. Стефан“ – символът на Виена, нейната най-величествена и  след обяд  посещение на Шонбрун отвън ,който желае ,ще има свободно време около 2 часа за да се посети  двореца от вътре срещу входна такса или просто да се разходите в градините.Връщане в хотела в 20:00ч и отново в свободното време можете да отидете до Пратера,тъй като хотела се намира в близост до увеселителният парк. Нощувка.

4 Ден
Закуска. Отпътуване за Братислава, столицата на Словакия (70км). Туристическа програма в Братислава: Братиславски Храд, Катедралата Св. Мартин, Старото Кметство. Около 16:00ч отпътуване за Белград,пристигане  и настаняване около 20:00чНощувка.

5 Ден 

Закуска.В 8:30ч обиколка на Белград,църквата Свети Сава и Калемегдан.По обяд отпътуване за България.Пристигане късно вечерта.

Офертата включва:
• Автобусен транспорт от Плевен, и София
• 1 нощувка със закуска в хотел 2/3* в района на Будапеща;
• 2 нощувка със закуска в хотел 2/3* в района на Виена;

1 нощувка със закуска в хотел 2/3* в района на Белград
• Представител на туроператора по време на пътуването.

Туристическа програма в Белград  Братислава

Офертата не включва:

Туристическа програма в Будапеща-30лв/при минимум 20 човека/

Туристическа програма във Виена и посещение на двореца Шонбрун-60лв/при минимум 20 човека/

Вечерна разходка с корабче по Дунава-60лв

Входни такси и музей.

• Разходи от личен характер.

Програма на пътуването:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.