КАРНАВАЛА ВЪВ ВЕНЕЦИЯ ВЕРОНА МИЛАНО самолетна екскурзия 410лв

09.02.2017-12.02.2017

ЦЕНА:410лв

Първи ден– Полет София –Милано Малпенса в 11:15ч и кацане в Милано в 12:50ч местно време.Посрещане на летището от представител на фирмата.След което следва разходка в Милано.Пешеходната обиколка започва от замъка Замък „Сфорцеско“ огромна крепост със няколко високи кули,заобиколена от защитен ров.Преминаваме през замъка,оттам се отправяме по пешеходната зона на Милано ,към площада’’Пиаца дел Дуомо’’площада на който се намира най-голямата готоческа катедрала в света’’Дуомо ди Милано’’.След като разгледаме катедралата се отправяме към Галерията
Виктор Емануил II, това се две малки закрити улички,пресичащи се на кръст,с множество магазинчета.Излизайки от галерията се озоваваме на малък площад на който се намира статуята на’’Леонардо да Винчи’’и неговите ученици,а точно срещу статуята се намира ,,Миланската Скала’’-най-ивестният оперен театър/разглежда се от вън/.Свободно време.Връщане в хотела вечерта към 20:00ч. Настаняване в хотел в района на Милано.

 Втори ден-Закуска.Отпътуване за Верона около 9:00ч сутринта,към 11:00ч.пристигане в града на Ромео и Жулиета.Кратка туристическа обиколка на  Арена ди Верона; площад „Бра“; Къщата на Жулиета; площад „Де ле Ербе“; площад „Синьория“.След което следва свободно време за шопинг  ,тъй като по това време са големите намаления в Италия.Към 16:00ч.отпътуване за Кавалини.Настаняване в хотела.Нощувка.

Трети  ден-.Закуска и отпътуване за пристанището.Пристигане на Пунта Сабионе около 8:30ч Отпътуване с корабче от Пунта Сабионе за Венеция-30 евро. Пешеходна разходка с местен екскурзовод (минимум 1ч): площад „Сан Марко“; едноименната Катедрала; Камбанарията; Дворецът на дожите; Мостът на въздишките. Разходка до моста „Риалто“. По желание посещение на „Двореца на Дожите“ – официална резиденция до краха на Венецианската република през 1797г, където може да се насладите на изкуството на Тинторето, Веронезе и Тициан. Свободно време, за да можете да се насладите на карнавала и да наблюдаваме полета на Орела.Връщане в автобуса и отпътуване за Милано към 18:00ч.Настаняване в хотела около 23:00ч

Пети  ден-Закуска.И в 9:00ч трансфер до летище Малпенса.Полет Милано-София с авиокомпания Райан ер в 12:50ч и кацане в София в 15:55ч българско време.

Цената включва:

*туристическа програма в Милано

Самолетен билет София-Милано-София,с включен 10кг.ръчен багаж 55/40/23см. С авиокомпания Райан ер

* 2нощувки със закуски в района на Милано/Mонца.

*1 нощувка със закуска в района на Кавалино

* представител на Вип турс през цялото пътуване.

* медицинска застраховка

Цената не включва:

Пътни такси-30 евро

Градски такси в хотела по 2-3 евро на човек на нощувка.

Трансфер от и до летището в Милано в двете посоки-20евро

Корабче до Венеция -30 евро

Входни такси по музей и лични разходи.