Откриване на Карнавала във Венеция с посещение на Верона и МОЛ Бергамо

 

Откриване на Карнавала във Венеция с посещение на Верона

Венеция-Верона  с автобус  и самолет

15.02.2019 до 18.02.2019

 

Първи ден-Отпътуване от Плевен пред ЖПГ в 14:00ч от София в 16:30чНощен преход до Верона.

Втори ден-Пристигане сутринта в града на Ромео и Жулиета.Кратка туристическа обиколка на  Арена ди Верона; площад „Бра“; Къщата на Жулиета; площад „Де ле Ербе“; площад „Синьория“.След което следва свободно време за шопинг  ,тъй като по това време са големите намаления в Италия. Към 16:00ч отпътуване за Кавалино/160км/.Настаняване в хотел в Кавалино.Нощувка

 Трети ден.Закуска и отпътуване за пристанището.Пристигане на Пунта Сабионе около 9:00ч Отпътуване с корабче от Пунта Сабионе за Венеция-30 евро. Пешеходна туристическа разходка(минимум 1 ч): площад „Сан Марко“; едноименната Катедрала; Камбанарията; Дворецът на дожите; Мостът на въздишките. Разходка до моста „Риалто“. По желание посещение на „Двореца на Дожите“ – официална резиденция до краха на Венецианската република през 1797г, където може да се насладите на изкуството на Тинторето, Веронезе и Тициан. Свободно време за да се потопите в един от най-старите Карнавали в Европа . По една много стара традиция, две седмици преди началото на Великия пост започва Карнавалът във Венеция. Той е съпроводен от пищни костюми, красиви маски и странни перуки. Включете се в многобройните паради по улиците, мостовете и каналите на града  Около 17:00ч.се отправяме към Пунта Сабионе.Връщане в  в хотел.Нощувка.

  Четвърти ден.Закуска.В 9:30ч.се отправяме за летище Тервизо.Където ще имате около 2 часа свободно време да посетите МОЛ  БЕРГАМО.Излита в 12:40ч. и каца в София в 15:25ч.местно време.

Цената включва:

*туристическа програма в Верона,Венеция .

*транспорт с туристически автобус от София до Милано

*самолетен билет от Венеция Тервизо до София с включен до 10кг ръчен багаж и трансфера

*2 нощувка със закуски в района на Кавалино.

 

* представител на Вип турс през цялото пътуване.

* медицинска застраховка

Цената не включва:

Задължително доплащане:30 евро пътни такси

Градски такси в хотелите по 4 евро на нощувка.

Корабче до  Венеция 30 евро

Разходи за музей и лични разходи

Цена 299лв