ПРЕДКОЛЕДЕН БАЗАР В БАРСЕЛОНА СЪС САМОЛЕТ

ПРЕДКОЛЕДЕН БАЗАР В БАРСЕЛОНА

25.11 до 28.11.2018  509лв.

 

 

1 Ден:
Полет до Барселона в 18:50ч. от терминал1 .Кацаме в 20:55ч. Трансфер до хотела с градският транспорт. Настаняване и нощувка.

2 Ден:Закуска. Този ден ще вървим по Стъпките на Гауди- това е геният на съвременната архитектура – преобръща представите ви за пространство – за него ъгли не съществуват – всичко е овали.Ще започнем нашата обиколка с посещение на катедралата,,САГРАДА ФАМИЛИЯ’’най-грандиозният проект на Гауди,който е започнат преди повече от 100г.и ще бъде завършен най-вероятно през 2026г.Ще обиколим катедралата от вън..След това ще продължим разходката си и ще минем през една от най-луксозните улуци в Барселона  Пасаж де Грация,където се намират две от творенията на Гауди-каса Мила и каса Батльо/разглеждат се от вън/. Продължаваме разходката си към  „Площад Каталуня‘‘От площада продължаваме към Готическият квартал на Барселона ,които е най-старата част на града,тук можем да седнем в някое от заведенията за да отпочинете и да обядвате,ще видим и катедралата Свети Еулалия. Тук атмосферата е впечатляваща – така наречените улици са широки колкото да мине една кола, но за това пък почти след всеки ъгъл те посреща с по някой площад – може би в тази част на града площадите са почти колкото улиците. Сградите са каменни, сиви, високи и имаш усещането, че си попаднал в машината на времето. От там се отправяме ,към улица РАМБЛА-това е едно от най-оживените места в града.ЛА РАМБЛА  е пешеходна зона с множество заведения и сергии със сувенири, дълга около 1.5 км, започваща от площад Каталуния и завършваща във водите на средиземно море, над които гордо се извисява статуята СТАТУЯТА  НА  ХРИСТОФОР КОЛУМБ,с височина 40 метра и който иска може да се качи срещу допълнителна такса/3евро/,за да погледне Барселона от високо.От тук продължаваме към МОЛА,а който иска срещу допълнително заплащане може да посети АКВАРИУМА/20е/-един от най-големите в Европа,с огромни стъклени тунели .Свободно време.След което продължавамекъм пложад Испания ,където се намира  АРЕНА ДЕ ТОРРОС или арена за бикове.Където не толкова отдавна са се провеждали кориди,но тъй като в Каталуния коридите вече са забранени и в момента е превърната в огромен МОЛ.Ще видим също тъка и ВЕНЕЦИЯНСКИТЕ КУЛИ.От тук се връщаме в хотела.Нощувка.

3 Ден: Барселона – София
Закуска.Освобождаваме хотела и се отправяме към Барселона.Отпътуване за Барселона в 8:30ч. като нашата разходка ,ще се разходим в  ПАРКА ЦИТАДЕЛАТА,в който се намира ЗООЛОГИЧЕСКАТА ГРАДИНА/има такса за да се влезе в нея/,водната каскада,ПРЕКРАСНИЯТ ФОНТАН,ТРИУМФАЛНАТА АРКА. По желание посещение на стадиона,,Камп НОУ’’27евро /. Посещение на „Стадиона“ и „Музеят на клуба“. След като разгледаме стадиона се връщаме на центъра на Барселона и свободно време.
В 18:30ч.се събираме всички и се отправяме към летище „Ел Прат“ от където летим за България в 21:35ч. Пристигане в София в 01:30ч на следващия ден българско време.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

Самолетен билет Барселона – София – Барселона с включен малък ръчен багаж с размери 40x 30 x 20см;

Трансфер от летище Барселона до хотела и от  Барселона до летището с градският транспорт.

Туристическа програма в Барселона

*придружител от фирмата,който посреща групата на летището и ги изпраща на летището

*екскурзоводско обслужване на първият ден.

*медицинска застраховка за лица до 65г.

2 нощувки  със закуски в района на Барселона в хотел Ирис 3*или подобен.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

Доплащат се при сключване на договора!!!

Регистриран багаж до 23кг – 62 евро на посока.

*Туристически такси по 3,00е на нощувка.

Допълнителни турове по желание:

Екскурзовод/вoдач за вторият ден-20 евро

По време на цялата екскурзия се налага ползването на градски транспорт,който не е включен в цената.

*,,КАМП НОУ’’27евро.Посещение на „Стадиона“ и „Музеят на клуба“. Заплаща се предварително при окончателното плащане на екскурзията в офиса на фирмата.

Доплащат се на място!!!

*входни такси за музеи и забележителности в градовете

*такси зоологически градини и увеселителни паркове