БРАТИСЛАВА ВИЕНА ПРАГА със самолет и автобус 335лв

БРАТИСЛАВА ВИЕНА ПРАГА

4.12.2017-8.12.2017

Цена 335лв

Програма:

Първи ден
Отпътуване от летище София от Терминал 1 в 20:35ч и кацане в Будапеща в21:00ч.местно време .Посрещаме на летището от представител на фирмата настаняване в хотела .Нощувка.

 

Втори ден

Закуска.Отпътуване за Виена.

По обяд пристигане във Виена и  по желание доплаща се за панорамна автобусна обиколка на града с екскурзовод до Ринга – булеварда, който обхожда историческия център на града, построен на мястото на средновековните крепостни сетни. Рингът е дълъг 6.5 км и на него се намират най-представителните сгради на Виена: Операта – изключително красива сграда, построена в стил френски ренесанс; Мария-Терезия с двете сгради близнаци – Двореца Белведере (отвън), Парламента, Кметството, Университета, сградата на Виенската борса – една от най-старите в света; Пешеходна разходка в центъра на Виена – Хофбург, ул. Грабен с Колоната на чумата и разбира се, готическа катедрала „Св. Стефан“ – символът на Виена, нейната най-величествена и уникална постройка. След обяд посещение на Пратера. Нощувка в района на Виена (60км).

Трети ден
Закуска. По желание отпътуване за Двореца Шьон Брун, намиращ се в западната част на Виена: Парка, Музея на каляските, Къщата на палмите, Глориете, Фонтанът на Нептун, Първата в Европа зоологическа градина. По обяд отпътуване за Прага.Настаняване в хотела. Нощувка.

Четвърти ден

Закуска. Програма в Прага с местен екскурзовод (доплащане 15 евро за обиколка + индивидуални слушалки). Пешеходен тур (около 3,5 часа) от хълма Храдчани и Пражки храд с катедралата „Свети Вит“ през квартала Мала Страна, Карловия мост до Староместския площад с часовниковата кула Орлой и други. Свободно време. Нощувка.

Пети ден

Закуска. Отпътуване за Братислава в 7:30часа/330км./Пристигане по обяд за кратка туристическа обиколка на Словашката столица или както я наричат Кралицата на Дунава. В 15:00чотпътуване за България.

Шести ден – Пристигане в България преди обяд.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
*представител от фирмата по време на пътуването
*транспорт с туристически автобус

*Полет от София до Будапеща с Уиз ер

*Посещение на Виена,Прага,Братислава
*1 нощувка със закуска в Будапеща
*1 нощувка със закуска около Виена
*2 нощувки в Прага
* медицинска застраховка

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
Пътни такси 20 евро/задължителни/

Трансфер до летището 10 евро.
Панорамна обиколка в Будапеща с местен екскурзовод-15 евро
Панорамна обиколка във Виена с местен екскурзовод -15 евро
Панорамна обиколка в Прага с местен екскурзовод-15 евро.
Трансфер до Двореца Шонбрун-10 евро
Разходи за входни такси по музейте и корабчета.
Разходи от личен характер