Венеция-Верона-Милано с автобус и самолет

Венеция-Верона-Милано с автобус и самолет

12.11.2017-15.11.2017

Първи ден-Отпътуване от Плевен пред ЖПГ в 14:00ч от София в 16:30ч

Втори ден-Пристигане на Пунта Сабионе около 9:00ч Отпътуване с корабче от Пунта Сабионе за Венеция-30 евро. Пешеходна разходка с местен екскурзовод (минимум 1ч): площад „Сан Марко“; едноименната Катедрала; Камбанарията; Дворецът на дожите; Мостът на въздишките. Разходка до моста „Риалто“. По желание посещение на „Двореца на Дожите“ – официална резиденция до краха на Венецианската република през 1797г, където може да се насладите на изкуството на Тинторето, Веронезе и Тициан. Свободно време.Настаняване в хотела в Кавалино.Нощувка.

Трети ден.Закуска. Отпътуване за Верона/160км/. : Арена ди Верона; площад „Бра“; Къщата на Жулиета; площад „Де ле Ербе“; площад „Синьория“Към 13:00ч отпътуване за Милано.Пристигане в Милано около 15:00ч Пешеходната обиколка започва от замъка Замък „Сфорцеско“ огромна крепост със няколко високи кули,заобиколена от защитен ров.Преминаваме през замъка,оттам се отправяме по пешеходната зона на Милано ,към площада’’Пиаца дел Дуомо’’площада на който се намира най-голямата готоческа катедрала в света’’Дуомо ди Милано’’.След като разгледаме катедралата се отправяме към Галерията 
Виктор Емануил II,
 това се две малки закрити улички,пресичащи се на кръст,с множество магазинчета.Излизайки от галерията се озоваваме на малък площад на който се намира статуята на’’Леонардо да Винчи’’и неговите ученици,а точно срещу статуята се намира ,,Миланската Скала’’-най-ивестният оперен театър/разглежда се от вън/.Свободно време.Връщане в хотела вечерта към 22:00ч. Настаняване в хотел в района на Милано.

Четвърти ден.Закуска.В 7:30ч.се отправяме за летище Малпенса.Излита в 11:550ч. и каца в София в 15:00ч.местно време.

Цената включва:

*туристическа програма в Верона,Венеция Милано.

*транспорт с туристически автобус от София до Милано

*самолетен билет от Милано до София с включен до 10кг ръчен багаж и трансфера

*1 нощувка със закуски в района на Кавалино.

*1 нощувка със закуски в района на Милано

* представител на Вип турс през цялото пътуване.

* медицинска застраховка

Цената не включва:

Задължително доплащане:30 евро пътни такси

Градски такси в хотелите по 2 евро на нощувка.

Корабче във Венеция 30 евро

Разходи за музей и лични разходи

Цена 272лв