ПОЧИВКА В РИМИНИ

Дати:
04.06.2021 до 11.06.2021 цена 740лв

17.09.2021 до 24.09.2021 цена 760лв

Офертата включва:
• самолетен билет София – Бергамо – София с АК Ryan Air;
• 7 нощувки със 6 закуски на блок маса и 7 вечери по меню в хотел Cliff Rimini (на 150 метра от плажа) или подобен в района на  Римини;
• медицинска застраховка с лимит 2000лв.
Офертата не включва:
• туристическа такса – 2 евро на ден (задължително доплащане);
• втори ръчен багаж – 35 евро, при наличност за двете посоки;
• чекиран багаж 20кг – 65 евро при наличност;
• целодневна екскурзия до Венеция, плюс такса за корабчето – 45 евро;
• целодневна екскурзия до Флоренция – 45 евро;
• полудневна екскурзия до Сан Марино – 20 евро;
• целодневна екскурзия до Болоня и Равена – 35 евро;
• придружител от фирмата по време на пътуването и престоя.
Програма на пътуването:
1 ден
Полет от Терминал 2 на летище София за Бергамо 11:15ч и кацане в Италия в 12:25ч. Отпътуване за Римини (350км) около 18:00ч. Настаняване в хотела. Вечеря. Нощувка.
2 ден
Закуска. Свободен ден за плаж. Вечеря. Нощувка.
3 ден
Закуска. Свободен ден. Допълнителна екскурзия до Флоренция срещу доплащане. Вечеря. Нощувка.
4 ден
Закуска. В 7:00ч срещу доплащане отпътуване с корабче от Пунта Сабиони за Венеция. Пешеходна разходка: площад Сан Марко; едноименната Катедрала; Камбанарията; Дворецът на дожите; Мостът на въздишките. Разходка до моста Риалто. По желание и срещу доплащане, посещение на Двореца на Дожите – официална резиденция до краха на Венецианската република през 1797г, където може да се насладите на изкуството на Тинторето, Веронезе и Тициан. Свободно време. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка
5 ден
Закуска. Свободен ден за плаж. Възможност за полудневна екскурзия с автобус и екскурзовод на български до Сан Марино. Тази цена включва транспорт и екскурзоводско обслужване и не включва такси за вход в музеи в Сан Марино. Екскурзията се организира при минимум 20 туристи. Екскурзията включва разглеждане на Сан Марино – една от най-малките държави в света: Палацо дел Говерно, базиликата Сан Марино, разходка по крепостните стени, от които се откриват незабравими гледки към Адриатическо море. Завръщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
6 ден
Закуска. Свободен ден за плаж и забавления. Възможност за целодневна екскурзия с автобус и екскурзовод на български до Равена и Болоня (срещу доплащане, с включени транспорт и екскурзоводско обслужване и не включва такси за вход в музеи в Равена и Болоня). Екскурзията се организира при минимум 20 туристи. Екскурзията включва разглеждане на Равена (мавзолея на Гала Плачида, църквата Сан Витале, баптистериото на епископ Неон, които приютяват най-ценните византийски мозайки в Италия – славата на Равена, мавзолея на Данте, базиликата Св. Франциск) и на Болоня (разходка до Фонтана на Нептун, Палацо Комунале, Палацо дел Подеста, базиликата Сан Петронио, наклонените кули). Завръщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
7 ден
Закуска. Свободен ден за плаж и забавления. Вечеря. Нощувка.
8 ден
Към 4 сутринта отпътуване за летище Бергамо. Полетът е в 12:50ч. Кацана на летище София на терминал 2 в 15:55ч.

This entry was posted in ЕКСКУРЗИИ ПРЕЗ 2021г, ЛЕТНИ ПОЧИВКИ,ГЪРЦИЯ, АЛБАНИЯ ,ИТАЛИЯ,ИСПАНИЯ, ПРОМОЦИЯ and tagged , . Bookmark the permalink.

Вашият коментар