БАРСЕЛОНА ЕМПУРИАБРАВА КАН НИЦА МОНАКО

БАРСЕЛОНА-ЕМПУРИАБРАВА/наричана Испанската Венеция/Кан Ница Монако

Дати:17.04 до 22.04.2019-680лв

12.05 до 17.05.2019-730лв

25.06 до 29.06.2019-760лв

 

Офертата включва:
• самолетен билет от София до Барселона, с включен 10кг ръчен багаж 40/30/20см с Уиз ер;
• самолетен билет от Милано до София, с включен 10кг ръчен багаж 40/30/20см с Уиз ер;
• 1 нощувка със закуска в района на Милано;B&B Monza3*
• 1 нощувка с в района на Перпинян хотел Ibis Budjet2*
• 1 нощувка в района на Ница;
• 2 нощувки със закуски в района на Барселона/Гранойерес;
• туристическа програма в Барселона за трети ден,Емпурия Брава Монако,Ница и Кан
• транспорт с автобус 3*;
• екскурзоводско обслужване;
• медицинска застраховка за лица до 65 ненавършени години.

Офертата не включва:

туристическа програма в Барселона транспорт+ екскурзовод-20 евро
• градска такса в хотелите – по 3 евро/човек на нощувка (задължително доплащане);

Втора чанта ръчен багаж 10кг/55/40/20см/-20лв на посока
• багаж до 23кг – 65лв на посока;
• трансфер от хотела в Милано до летището 10 евро и от Барселона до летището 10 евро;стадиона Камп ноу трансфер и билет-35 евро
• посещението на Монако – 25 евро;
• входни такси за музеи и забележителности в градовете;
• такси за корабчета и паркове по дестинацията;
• такси зоологически градини и увеселителни паркове;
• допълнителни турове по желание:

Програма:

1 Ден
Полет до Барселона в 19:10ч от терминал 1. Кацаме в 21:20ч. Трансфер до хотела. Настаняване и нощувка. По желание нощна панорамна обиколка на Барселона – 20 евро.

2 Ден 
Закуска. Този ден ще вървим по Стъпките на Гауди – това е геният на съвременната архитектура – преобръща представите ви за пространство – за него ъгли не съществуват – всичко е овали. Ще започнем нашата обиколка с посещение на катедралата Саграда Фамилия/oт вън/ – най-грандиозният проект на Гауди, който е започнат преди повече от 100г и ще бъде завършен най-вероятно през 2026г. Ще обиколим катедралата отвън. След това ще продължим разходката си и ще минем през една от най-луксозните улуци в Барселона Пасаж де Грация, където се намират две от творенията на Гауди – каса Мила и каса Батльо (разглеждат се отвън).

Продължаваме разходката си към Площад Каталуня. От площада продължаваме към Готическият квартал на Барселона, които е най-старата част на града, тук можем да седнем в някое от заведенията за да отпочинете и да обядвате, ще видим и катедралата Свети Еулалия. Тук атмосферата е впечатляваща – така наречените улици са широки колкото да мине една кола, но за това пък почти след всеки ъгъл те посреща с по някой площад – може би в тази част на града площадите са почти колкото улиците. Сградите са каменни, сиви, високи и имаш усещането, че си попаднал в машината на времето. От там се отправяме към улица Рамбла – това е едно от най-оживените места в града. Ла Рамбла е пешеходна зона с множество заведения и сергии със сувенири, дълга около 1.5км, започваща от площад Каталуния и завършваща във водите на средиземно море, над които гордо се извисява статуята Статуята на Христофор Колумб, с височина 40 метра и който иска може да се качи срещу допълнителна такса (4.50 евро), за да погледне Барселона от високо.Свободно време. След което продължаваме към площад Испания, където се намира Арена де Торрос или арена за бикове. Където не толкова отдавна са се провеждали кориди,но тъй като в Каталуния коридите вече са забранени и в момента е превърната в огромен МОЛ.Ще видим също тъка и венецианските кули. От тук се връщаме в хотела. Нощувка.

3 Ден
Закуска. Освобождаваме хотела и се отправяме към Барселона. Отпътуване за Барселона в 8:30ч като нашата разходка ще се разходим в Парка Цитаделата, водната каскада, Прекрасния фонтан, Триумфалната арка. По желание посещение на стадиона „Камп НОУ“ (35 евро). Посещение на „Стадиона“ и „Музеят на клуба“. След като разгледаме стадиона се връщаме на центъра на Барселона и свободно време. В 15:30ч се събираме всички и се отправяме към Емпуриябрава .Често наричан испанската Венеция, градът първоначално е построен върху блато и е луксозна туристическа дестинация за богатите и привилегированите на брега на Коста Брава.  Той е едно от най-големите яхтени пристанище в света с повече от 40 км плавателни канали.Около 19:00ч отпътуване за Франция нощувка в района на Перпиниян.

4 Ден
Сутринта отпътуване за Кан.Кратка разходка във фестивалният град,Фсетивалната палата и красивият булевард Кроазие. След което се отправяме към Ница, разходка по английска Алея, стара Ница и красивият площад Месена. Нощувка в района на Ница.

5 Ден
Закуска. По желание посещение на Монако. Кралският дворец, казиното Монте Карло, Японската градина, фото пауза на завоя Фибата. След обяд отпътуване за Милано. Пристигане късно вечерта. Настаняване в хотел около Милано .

6 Ден
Рано сутринта трансфер до летището. Полетът е с Уиз ер или Раян ер в 9:20ч и каца в София в 12:20ч местно време

This entry was posted in САМОЛЕТНИ ЕКСКУРЗИИ and tagged . Bookmark the permalink.

Вашият коментар