Със самолет до Милано Венеция Любляна и аутлет Палма Нова

1 ден 
Полет София – Милано от терминал 1 в 7:40ч Посрещане на летището от представител на фирмата. След което следва разходка в Милано. Пешеходната обиколка започва от замъка Замък Сфорцеско – огромна крепост със няколко високи кули, заобиколена от защитен ров. Преминаваме през замъка, оттам се отправяме по пешеходната зона на Милано, към площада Пиаца дел Дуомо – площада, на който се намира най-голямата готическа катедрала в света „Дуомо ди Милано“. След като разгледаме катедралата се отправяме към Галерията Виктор Емануил II – това са две малки закрити улички, пресичащи се на кръст, с множество магазинчета. Излизайки от галерията се озоваваме на малък площад, на който се намира статуята на Леонардо да Винчи и неговите ученици, а точно срещу статуята се намира Миланската Скала – най-известният оперен театър (разглежда се отвън). Свободно време. Настаняване в хотела вечерта към 21:00ч.

2 ден

Закуска. Отпътуване за пристанището Пунта Сабионе. Пристигане на Пунта Сабионе около 12:30ч. Отпътуване с корабче от Пунта Сабионе за Венеция. Пешеходна разходка с екскурзовод (минимум 1 час): площад Сан Марко; едноименната Катедрала; Камбанарията; Дворецът на дожите; Мостът на въздишките. Разходка до моста Риалто. По желание, посещение на Двореца на Дожите – официална резиденция до краха на Венецианската република през 1797г, където може да се насладите на изкуството на Тинторето, Веронезе и Тициан. Свободно време, за да можете да се насладите на карнавала и да наблюдаваме Танца на Маските и обезглавяването на бика, откъдето и идва венецианската поговорка „Да отрежа главата на бика“. След което към 18:00ч се събираме и се отправяме към хотела. Нощувка.

3 ден
Закуска и отпътуване за Аутлет Палма Нова, в който целогодишно има намаления, шопинг около 2 часа. От там се отправяме към Любляна – кратка туристическа обиколка на словенската столица. Нощен преход за София и Плевен.

4 ден
Пристигане в София рано сутринта около 09:00ч и в Плевен около 11:30.

Офертата включва:
• Самолетен билет София – Милано, с включен 10кг ръчен багаж (40x30x20см);
• Транспорт с туристически автобус от Милано до София и Плевен;
• 1 нощувки със закуски в хотел в Кавалино;
• 1 нощувка със закуска в хотел в района на Милано;
• Туристическа програма в Милано, Венеция и Любляна;
• Представител на туроператора по време на цялата екскурзия от Милано до България.

Офертата не включва:
• Пътни такси – 30 евро (задължително доплащане);

доплащане за втори ръчен багаж-20лв
• Корабче до Венеция – 30 евро;
• Входни такси за посещаваните обекти;
• Разходи от личен характер.

Програма на пътуването: